H

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

The House Birkensee by Vienna based architectural and design studio Labvert is a summer vacation home located on a lake south of Vienna. The design features wooden deck foundation and a roof enclosed by glass surfaces that allow direct access to outdoors with a view of the lake.

House Birkensee by Labvert

From the architects, “Separated by large sliding doors, a covered and shaded terrace flows into a spacious open living, cooking and eating area. A long shallow stairway leads to the upper floor with 3 bedrooms and 2 bathrooms. These are arranged on multiple levels. The master bedroom floats above the meadow, and the two other bedrooms extend through the roof. The arrangement of the volumes lend the roof a wave-like form. The bathroom has a view of the sky and the clouds passing by.”

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

House Birkensee by Labvert

Tags