T

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Design Home is reader-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

The Runners House by AR Design Studio

AR Design Studio have refurbished and added an extension to an existing house located along a leafy lane on the outskirts of Winchester. The new extension adds a contemporary update and transforms the house into a five-bedroom family home. The new double height entrance has large sliding glazed panels.

The Runners House by AR Design Studio

A staircase located in the center divides the main living area into kitchen, dining and living areas. At the backside, a central timber form connects the two wings of the house and ties the whole project together.

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

The Runners House by AR Design Studio

Photography: Martin Gardner