H

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

The Design Home is reader-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

House in Yoro by Airhouse Design Office

Japanese practice Airhouse Design Office have converted an old farm warehouse into a home for a couple in Yoro district, Gifu Prefecture. The designers have created a single-roomed layout without any columns to take advantage of the open space of the existing warehouse. A large white box at the center houses a bedroom and a bathroom. The focal point of the house is a large kitchen which showcases the couple’s love for food and cooking. The loft above the white box which serves as a children’s bedroom is accessed by a wide staircase.

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office

House in Yoro by Airhouse Design Office